GRILOVÁNÍ

Chorvatská peka je speciální druh poklopu a pekáče, ve kterém se obvykle peče jehněčí, hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso,  ryba, chobotnice či jiné spolu s bramborami a zeleninou a olivovým olejem, recepty najdete na našem blogu. Geniální úprava pokrmů, která potěší Vaše chuťové pohárky úplně maximálně.

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.